Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, April 9, 2011

Satu pagi di hujung minggu

Salam semua,

Last week, iman bangun dari tido je, terus kacau ummi yang tengah syok buat keje opis (sambil berFB dan berBW)..So ummi pun snap few pics and bikin satu cerita..jom layan..











morning ummi..iman da bangun..iman nak gegarkan ummi dengan babah ni..












copek la ummi kuarkan iman dari boyan ni..(sambil sengih tunjukkan gigi 1 nan sebatang)











ok.pagi ni iman nk cek financial statement kita!! ok ummi??













emmm..banyaknya duit ummi dengan babah..













Eh..macam ada yang tak kena ni???













Iman cek sat!!













Double check dengan akaun bulan lepas!!













Padanle tak balance..upenye ummi ada buat ambilan ye??!!!
















dun worry, iman kasi alter ini akaun, kasi babah tak dapat detect!!!.hehe..













haha..dah sorokkan kesalahan ummi..ape lagi..buat le susu cepat!!!!















SEKIAN,TERIMA KASIH

5 comments:

~farah~ said...

comei giler!!!!

~mrs.yie~ said...

haha..memang..aku pun rase comei giler..especially gmbr no 5 (dari atas)..serius giler muka ngadap lappy..

~farah~ said...

ha ah, suka part tu, sesuai dgn caption...serius kemain lagi ha...hihi.

Mama Kembar 3 said...

alolor comeinya akauntan tecik nih.., dah laa montel! geram! hehehe

btw, mini-neb tu mama beli kat satu kedai kat dalam hospital pantai ampang, kedai tu kat lobi hosp tu je. tak silap mama nama kedai assisted living. harga dalam rm280 camtu, tak sampai rm300 laa. sometimes kat farmasi pun ada gak, ni farmasi yg betul betul farmasi lah, bukan watson or guardian. tapi masa dok mencari tu, mama dpt paling murah kat kedai kat hosp ampang tu lah. kalau iman slalu kena asma, mmg elok ada sendiri je mesin tu, senang tak yah ulang alik hosp memanjang.

sarah said...

k.dal...sgt the comel....heheheh..happy baca entry ni