Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, April 26, 2011

Blogwalking

Salam semua,

Saje nk share..Pernah tak baca blog ni --> walk on wings, tread in air ?? i love to read her blog.sebab everytime baca mesti tak mau skip every single WORD..kadang2 ade la perkataan lucah gak, tp ignore je la (dah matang sangat la kunun!!)..yang penting boleh tergelak dengan ayat2 yg dia karang..serius..dlm ofis yg senyap sunyi, tetibe ada org gelak mcm lawak giler --> that's me.. tp tak boring arr baca cite dia..kalau rase nk baca, klik blog dia di sini

2 comments:

Aku Ibu Muda said...

my fav blog!

~farah~ said...

haha...blog wajib baca. kelakar gila, ilang stress kejap :P