Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, January 25, 2011

What a CHAOTIC morning!!

As usual, seawal 7 pagi, gerak ke Semenyih untuk hantar iman rizqin.All the way tu, memang pergi balik tol saje.Setiap hari kena spend RM6 just for toll. Nak dijadikan cerita hectic, chaotic pagi selasa, time lalu tol bukit kajang, kereta depan dgn selambanya telah mengepow i punya RM1.i use smart tag (titit titit- bunyi smart tag le nih)Dah le 5minit b4 tu baru je top-up touch&go kat shell.Adoyai..Tak guna punya kete..sesedap oren je amik sengget haku!!!Bile dia dah pow, ape lagi, opkos la smart tag tak leh nak titit titit lagi!! Bengang nye..Kete tu selamba je blah gitu..Tapi kalau haku pun blah jugak..kui3..Ok takpe.

Then, untuk tidak menjadi patung kat situ, i pun reverse my car.Pulak tu kete blakang plak buat hal..Dia tak nak reverse!!..Hello, smart tag aku dah kene cilok, palang tak mau bukak, tak reti2 ke nak reversekan kete ko!!Dia siap hon lagi..owhhhhh what a stupid guy la kete proton iswara nih..saje menguji kesabaran ku.After that pekerja tol pun datang.Ape hal ni kak? turunkan wind screen and terus kata kete depan amik sengget saya.ooooooooo...dia try nk buat baik hati, nak naikkan palang, tapi tak menjadik la pulak..last2 dia soh ikot touch&go..demmmmm..kompom kena burn lagi sengget..huish..menyumpah2 dalam hati..

Sampai bulatan putrajaya, kete banyak la pulak hari nih..jam dah 8.12am..ayooo..kang tak sempat plak nk punch..bile sampai basement, parking la..oppsss,,tak amik side la plak,reverse skit..tak tgk blakang..tinnnnn..kete blakang kasi terkejut..ayoo..my fault...ni pajero sebelah ni la..parking main sedap je..dah la gemok, sesuka hati amik side beso2..huish...

Kali ni kesah mengah pulak.Ditakdirkan naik lif dengan pengarah BKP, en. N****** B****.Sembang la gitu gini.Ingat kan dah kuar lif selamat la.Rupenye tak, dia nak sembang lagi.Dah la jalan laju semacam!! Siap toleh2 blakang lagi punye la nk sembang dengan haku..adui..sape lah saya en. N****** B**** oi...jalan je la..jam nk 8.30 dah..tak payah sembang2..mengah diriku dibuatnya..sembang sambil jalan macam berlari..fuhh..tobat le..pasni kalau dia naik lif, amik alternatif lain..lif blakang ke, tangga ke??tangga??wow..kurus i..

So, kesimpulannya pagi memang la sangat penat,sangat mengah, sakit hati dan sakit jiwa..mak tolong!!!

Nota: sempat punch 8.27am..hehe



5 comments:

~farah~ said...

kehkehkeh...dan jgk punch :)

LoVe said...

ciannyer mummy....naseb baek smpt punch..

~mrs.yie~ said...

nasib baik le tak mengandung..haha

Aku Ibu Muda said...

AIM yang membaca ni pon mengah semacam..hehe...eh, cemana keta depan leh pow singgit plak? sbb follow rapat ek?

btw, nak share psl shaklee tu..AIM pon try..tp doesnt work sgt la. Cuma memekatkan susu tu yes! So, AIM buat double pumping skang ni. Nak beli yg mahal tak mampu, so 2-2 pakai manual. hasil..memang increase! Breast pon cepat bengkak. Dulu pam 2 kali sehari je kat opis. Now nak tak nak kena pam 3 kali jugak. kalau tak konpem lencun bra...hihii

~mrs.yie~ said...

AIM : kete hari tuh terfollow rapat kot..tu yg kete depan dapat pow sengget..huhu..skang ni amalkan 5meter dari kete dihadapan.Eceli dah dua kali jadik dah ni..tp tak learn from lesson.Nway, gudluck dalam bf anak..memang sokong 100%.semoga kita sama2 akan mendapat balasan dari Allah swt di akhirat kelak