Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, January 12, 2011

GOODBYE

Date : 23rd Dec 2010
Venue : Bilik Perbincangan Bahagian

Pada tarikh ini, bahagian kitorang buat suprise farewell untuk our beloved Cik Yati a.k.a Timbalan Pengarah a.k.a penyeri bahagian. Beliau telah dinaikkan pangkat ke 52 dan bertukar ke MOF..So, my task was to bring cik yati round2 alamanda sementara yang lain buat preparation untuk farewell.Kami berdua je keluar.Pastu dia siap beli lunch..hehe..tak leh tahan..Kang tak bagi beli, nampak sangat ada sumthing.So biarkan je.Untuk makluman cik yati beli prosperity burger lagi!! i loikeee..i ofkos la tak beli, macam2 alasan bagi, asal duit save tak payah beli lunch.Hehe. dan yang paling happening dia blanje Baskin Robbin!!After roger2 dengan penunggu di ofis, maka kami pun bergerak pulang.

Jeng..jeng..jeng

Masuk ofis je, SEPERAISSSSSSSSSSSSS...Terharu kawan beb..Yela, b4 this semua jamuan, pot luck, farewell, leadernya adalah cik yati.Tapi dis time takkan la kitorang nk bincang dengan dia pulak kan!!..
So, the farewell went well with gudbye speech from our director, cik yati herself and also hadiah kenang2an.No need much writing2, jom tgk gambar






yang bagi piece no war tu kiut kan..haha
















aksi gediks terlampau





















tengok tu, tak nyabo2 yang baju hijau!!


















nyibuks potong pulut kuning in 3 tier



















hadiah kenang-kenangan dari kami!!














DAN...

Semenjak cik yati takde, kitorang tak bekfes pun berjemaah.Takde yang open table..huhu..sunyi sepi pepagi..busan!! and also this






pintu yang tertutup..Selalunya terbuka.Tapi now, tiada lagi penghuninya..













Dear cik yati:

Semoga berjaya dalam apa jua yang diceburi dan ditempuhi
Jangan lupakan kenangan susah senang kita di ICU JPM
Gonna mish u!!

nota kaki: Jangan dah pindah mof, diskaun 25% tupperware kitorg tak dapat dah..kui3..

1 comment:

LoVe said...

Bye..bye..cik Yati..huhuhuhu...tulun nangis dari jauh jerk..