Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, June 2, 2011

Wajib Tonton 2011

Salam semua,

These past few days, kat tv asyik dok tunjuk iklan Transformers 3: Dark Of The Moon.Hah, filem WAJIB TONTON 2011.Sememangnya kami tak pernah miss tgk filem ni kat wayang.Just imagine, yang 1st film, kami tonton kat wayang sampai 3 kali kot.Bila tgk iklan tuh, terus incik suami excited, siap ajak cari yang 3D lagi.amboi, dia yg lagi beria2.Selalu pandang sepi je bile ajak tgk wayang..

Tapi this time kena pikir panjang kalau NAK jugak tgk kat wayang..yelah.sudah ada anak, kecil pulak tuh..Haruslah payah nk masuk wayang..Alangkah indahnya kalau ada nursery kat wayang.Letak 2jam++, pastu dah habis movie, collect balik anak..amboi, dah mcm collect point pulak.haha..

So terfikirlah idea untuk mengepos iman ke rumah mama dia or umah pak long dia..haha..idea jahat a.k.a bernas..Jadi, kami boleh lah dengan tenang menonton TR3.Semalam dah buat post kat wall FB menyatakan hasrat pos mengepos nih..and mereka pun 'ok je'..haha..cayalah..nampak gaya, kena la survey2 wayang mana nak terjah, hari apa nak tengok..owhh..banyak tugasan.Haruslah si isteri yang memikul tanggungjawab ini.emm...



Jangan sampai terngigau-ngigau sudah le..

2 comments:

Amiizaa2001 said...

bgslah idea nie......anak akak mesti suka:)

dalilarahmad said...

ape yg bagus nye kak??tgk movie seharusnya bagus je bg kami..tp ye la, byk kekangan skang ni..anak perlu diutamakan..