Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, December 28, 2011

Happy birthday


Happy Birthday to you..
happy birthday to you..
happy birthday to you..
happy birthdayy to you..

yeayyy..wish dan nyanyi untuk diri sendiri..
nak tunggu iman or kisya wish, lambat lagi le gamaknya..
Incik suami??ehem ehem..rahsia..(uwekk)

Ok..
Orang lain dah sebuk kira untuk sambut birthday yang ke-27 (bg kelahiran 1985), ummi baru sebuk nk masuk 26 tahun..
Takpe, orang kata lahir ujung2 tahun, muda.
Ye la tu kan, masuk sekolah, sama jugak.
dan kalau muka nmpk tua, takde makna lahir 31haribulan doblas pun.

This year, celebrate birthday agak awal.
Tu pun dengan mak ayah dan adik adik di kampung (ipoh..kampung ke???)
Kebetulan kami balik, sambut sekali
Rezeki pulak, my sis sponsor red velvet, cheese tart and paplova untuk kami..
like..like..like..
Ayah takde masak beria pulak, cuma agak berbeza sikit
Malam tu kami makan pulut durian..
semua durian yang ada mmg superb and mabeles..
Manis..lemak..
Incik suami makan sampai muka merah macam udang kena bakar..
Malam tu terus dia out..pitam atas tilam..

Ok, besday 2011 sambut, ada dua anak.
tapi masih satu suami..hehe
Tahun ni rezeki, dapat hadiah dari mak..ehhh
Dah kawen pun dapat jugak ek??
rezeki jgn ditolak.
Ceritanya cenggini.
Mak post kat wall fb dia yang dia kat sogo.
saje komen "henbeg satu'
pastu komen lagi "perfume satu'
maklumle, tgh sale gegiler kat sogo kan.
pastu tak lama, mak reply kat emel
mintak 2 dapat 1.macam pia pias jugak.
Eh, tetiba masuk hal kerja plak..
Ingatkan memain, sekali memang ada..
Dapat apa??
Henbeg..
Jenama sacha..
Sebab apa sacha bukan sembonia ke, carlo rino ke, prada ke, coach ke (eh..semakin melampau jenama kau sebut tuuu)
sacha sebab nama nak dekat dengan icha (baby kisya)
ok..untuk makluman, atok mmg panggil kisya, icha..
habis manja lah tu..last2 opah pun ikot jugak..
ok..habis cerita di situ..

Hadiah dari incik suami??
entah apa dia nk  bagi..
tgk  lah..mmg ada DEMAND sumthing,
tp tgk, kalau ada rezeki, ada la..
Kalau takde, omak menangis laaaa..huhuhu

Apa pun, semoga dengan berkat umur yang semakin meningkat ini,
kami sekeluarga dimurahkan rezeki, dikurniakan kesihatan yang baik,
sentiasa mendapat keredhaanNya, sentiasa dirahmati.

One more thing, nak share,
incik suami dapat gudnews semalam bila dia lulus interview bulan okt hari tuh
semoga dia tak tolak offer baru ni,
sebab dekat sikit dgn rumah dan boleh balik awal tolong ummi jaga anak..boleh???

sedikit gambar untuk ditepek

 nampak itu kek..sedap..
nak tempah boleh la..haha
 ok.anak2 so far takde ikot idung mancung babah.
ikot idung ummi yang pesek ni..huh..
jenuh dah tgk idung babah time ngandung, tp tak kena jugak.

balik last week, sempat pegi kenduri my old fren
Tahniah buat amie dan suami..



 ummi gemok kan




sesekali dapat jumpa kawan2 lama, seronok kan..
lagi seronok kalau lagi ramai
tapi sebab ada anak, takleh nk lepak lelama cam dulu
kang ada yang jeling jeling pulak ajak balik..

2 comments:

~farah~ said...

1) opah pun panggil syifa icha (farisha) - nak jugak yek :P
2) iman mcm anak aku plak dah, dok stroler ijo sedondon baju kami..haha
3) heppy besday ke 26!!
4) dah2 takyah nak umo 26 lelama, moh menginjak ke 27 lagi 3 hari jek...hehehe

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

hepibesday ya..god bless u!