Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, March 17, 2011

kenapa ye??

Salam semua,

Dah lama tak buat n3 pasal breastfeeding which it was my craziest thing since iman was born. Kenapa ye?? Maybe sebab stok susu pun dah susut.Iman pun dah campur minum FM..What?? Iman dah minum FM?? yup..This is the reality that me and incik suami have to face.It is not that we are so kedekut to spend few ringgit to but FM for him.But the satisfaction/ happiness when he 'burpppp' after direct feeding is more enjoyable and alhamdulillah he got the best milk ever.

Mesti ada sebab kan kenapa susu drop merudum jatuh gedebushhhh!!! Rasanya dah bermacam2 petua diamalkan anataranya:

i.Jus kurma
ii.Air longan
iii.Supplement (shaklee)
iv.Sawi
v.Segala jenis ikan yang berprotein tinggi
vi.Waktu mengepam yang konsisten
vii.Doa jua tidak dilupakan

Tapi result masih sama.Adakah kerana keturunan.TIDAK MUNGKIN.My Gynae tak mention pun benda ni.Or something else yang rasenye macam tahu kenapa, tapi tak sanggup nak tahu kenapa?? Atau tak bersedia nak tahu kenapa??Tapi kenapa tak nak tahu?? Kenapa perlu ditunggu2?? Kenapa?? Dan kenapa banyak sangat kenapa???

NANTIKAN.....


::layan gambar lama iman dalam peti besi ummi::







Dengan opah b4 terbang buat haji tahun lepas.Keciknyeiman (5mths old).Kiut dengan bootie dia tuh..eiii..geram le..



















Tidur berbantalkan lengan.Pandainye dia












Jalan-jalan dengan ummi dekat soping mall
















Iman buat muka innocent

1 comment:

Nurul Farhana Kasim said...

lin, why?iman minum susu pe la ni?