Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, December 9, 2010

Mama Kembar 3 Buat Giveaway, Yay!















Mamakembar3 buat giveaway la pulak!!! Harus masuk nih..Kena support kengkawan di blog..eceh..Saje je mengisi masa lapang yang tak berapa nk lapang ni utk grab hadiah GA yang macam Beshhhhhhh Gilerrrrr..Tajaan hadiah dari Itsy Bitsy Secrets.Dah pernah bau sebab my colleague dah beli barang dari Itsy Bitsy Secrets -Victoria Secret dari mama nih, memang wangi (mcm tak payah mandi seminggu..ngehehehe).Maka impian di hati nak la jugak beli, tapi kali ni ada peluang utk dapatkannya secara free!! =) ok, meh kita tgk ape syarat2 nye..

Checklist-checklist

1.Terbuka kepada warganegara, mempunyai blog, ada alamat di malaysia
:: MyKad ada, blog honeybe, live in Kajang.Ok la tuh.DONE ::

2. Buat n3 pasal Mama Kembar 3 Buat Giveaway, Yay!
:: Sedang buat nih. ALMOST DONE ::

3. Jadi follower mama dan itsy bitsy secreto.
:: follower mama dah lama dah, now kena follow Itsy Bitsy Secrets lak. DONE ::

4. Copy & letak banner giveaway di entry dan sidebar beserta link
:: DONE ::

5.Tag at least 3 orang (tapi nk tag 4 le)
(mari kawan2, kita join contest mamakembar3 nih)

6. Tinggalkan URL link
:: once n3 published

7.Sebut pasal Itsy Bitsy Secrets
::Dah sebut sikit2, takleh banyak2 kang kata i over plak:: DONE

Meh tengok hadiah2 best tuh








































Ape lagi, mari serang blog mama lerrr...




2 comments:

Mama Kembar 3 said...

Salam Dalila. Thanks sbb sudi join & good luck dear! :-)

p/s- sapa nama ofismate u tu?

~mrs.yie~ said...

welcome..opis mate saya namanya norismalinda.Mama hantar parcel terus ke opis kami di putrajaya.last month rasenye