Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, November 21, 2010

Baby & Toys contest

Haluuu..

Mama nani telah tag nama mrs. yie utk sama sama menyertai contest ini..Baby & Toys contest..hehe..tetiba terasa hati ini terbuka luas untuk join..apa salahnye kan..bese la, dunia blog, contest sana sinun..FYI, ini la kali pertama mrs.yie masuk contest contest nih..selama ni dok tgk orang sebok anjur, masuk segala bagai jenis contest, tapi kali ni kita pulak join..saje je,..mane tau tuah budak renik tu kan..
















So ape lagi cepat2 godek hp babahnye utk tgk gambar gambar terdahulu..malangnye, ada sekeping jek gambar iman rizqin bersama toys dia..adui..mcm frust plak..tp gmbr ni nmpk lain dari lain..
ok lah..kita guna je gambar ape yang ada..tak payah susah2 suruh iman posing depan kamera semata2 nak melayan karenah umminye yang tak berapa nak betoi ni..

papepun contest ni ade syarat le pulak..meh kita cek samada dah follow ke belum..jeng jeng jeng..

1. be feaza.blogspot follower
:: settle, follower ke 196 ::

2. buat entry pasal contest ini
:: tengah buat le ni..ngeee =) ::

3. tuleh nama & tarikh lahir bawah gambar
:: tengok kat gambar di bawah yeee..::
















Nama saya Muhammad Iman Rizqin bin Mohamad Sukri
Saya telah selamat dilahirkan pada 8 Julai 2010

4. copy gambar banner & paste kat entry
:: gambar atas nun ::

5. letak banner kat sidebar
: sila kalih mata ke sebelah kanan anda ::

6. tinggal jejak kasih kat ruangan comment
:: ini pastinye penting, kang jenuh tuan contest susah nak jejak2 ::

7. tarikh penghantaran contest
:: iaitu hari ini bersamaan 23 November 2010 ::

8. tag 3 orang ???
:: emmm, sape agak2 nye yang nak di tag..ok..belasah le, pn. norish, ibu Farah & pn.sue

ok.MISSION ACCOMPLISH..

nota kaki: kalau ikot penilaian untuk pemenang agak2 gambar iman rizqin tuh dalam kategori pe ek.?? khusyuk sangatkah sampai tertido atau bosan sebab masih tak pandai nak tekan2 piano tu last2 tido lagi syiok..haha..papepun, gmbr ni memang lain dari yang lain..

~ end

1 comment:

mrS sHaq said...

lorrr... smp tertido rizqin.. hehhee. penat sgt main la tu..hehhee

thanks for joining ya

good luck