Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, December 29, 2009

They are back!!!

hehe..backstreets's back alright..

Macam tekezut bile BSB masih lagi mengeluarkan single mereka..tp kali ni without kevin richardson..asal ek??aku pun tak sempat nk sms dia..ngeeee =) ke dia dah resign jadi ahli BSB??tak sempat nk update le plak ...derang masih tetap dgn stylo lama iaitu, nyanyi sambil nari2 ala2 zaman late 90's..hehe..Adakah die hard fan mereka masih lagi setia bersama?? setakat ni majalah forbes, people belum lagi mengeluarkan sebarang fakta pasal tuh..

Tetiba pagi ni tingin plak tgk video klip single terbaru mereka iaitu "Straight through my heart" kat youtube..haha..layan le sekejap..sambil2 tu layan le lagu2 lama mereka mcm as long as u love me, all i have to give dan macam2 lagi le..

Let me describe pasal kemunculan terbaru mereka ini:

Brian littrell : sore masih maintain mcm dulu, rambut pun takleh nk stylo sgt, muke ttp macam dulu, tp dah nmpk tua sikit..(tak sempat nk buat research bape dah anak dia)

Nick Carter : sore masih macam dulu, ala bebudak, tp sllu sgt dapat lirik yg byk dlm lagu..huish..rambut dah botak, takde la ala2 belah tgh zaman kemunculan sulung dulu..hehe..

A.J Mclean : tukang cuci (sbb nama mCLEAN) yg masih sedap sorenye serak2 basah gitu..tp with new look skang ni sbb dah nmpk berisi..dulu dia kan amik drug..syabu ke ganja dia tak kabo plak..hehe..

Howie D : sore sgt lembut (soft ok bukan auww)..muke maintain sweet..lelain tak tau nk describe sbb tak bp nk usha sgt..haha..owhh lupe..he still the shortest among the others..hahaha

Kevin Richardson : maybe sedang sibuk jaga anak2 yg sdg membersar kat umah kot..=p

kalau dulu, mmg sangat tergila2kan band ni (dgn n'sync)..sume album belum sempat sehari di pasaran, dah cekop kat kedai..haruslah beli yg original kan..dulu2 dgr kaset aje..nk beli cd mahal sgt..nk download lagi tak reti!!haha..tp dulu2 ade ke download2 lagu nih..kalau ade magazine yg bg poster derang, wajib la beli..just name it, Galaxie, Lime, smash hit, perabih duit makayah bagi ke situ jek..mmg tak leh jadi cth pada anak2..sehingga sampai ke satu tahap sanggup bukak clear folder hanya nk letak gmbr2+poster mereka..sgt taksub!! orang dok kumpul sijil boh dalam clear folder, aku dok sibuk kumpul poster artis letak dalam clear folder..sudahnya sampai nk cari keje, folder mmg tak penah habis diisi..kui3..

Sehingga lah pada satu tahun. clear folder ku dicurik oleh sekumpulan bebudak yang menumpang tido kat hostel kitorg..mmg sgt bengang!!marah!!rase cm nk belasah je sape yg curik tuh..penat2 aku kumpul, last2 "dia" yg simpan collection ku itu..cakap kat warden kata barang hilang pun dia kata "tu la, saya pun tak leh nk buat pe dah nih"..ayo..jwpn yg menyakitkan hati..starting from that day, aku tidak lagi mengumpul sebarang gambar+poster psl band nih..dah mls sampai la skang..hanya tgk dan dgr lagunya di radio shj..

~end~



2 comments:

Siti Syuhada said...

x bleh lupa lagu2 BSB and N'sync antara pilihan wajib tuk senamrobik !!!

~mrs.yie~ said...

owh..thnx for remind me pasal berebut lagu tuk senamrobik..giler2 time tuh..lagu tak seswai utk senarombik pun balun jugak..kui3..tak tahannn..