Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, June 23, 2010

Sebelum segalanya "TIDAK BOLEH!!!!"

BEFORE TU, ADAKAH GAMBAR DI BAWAH SESWAI DENGAN TAJUK POST KALI INI??!!??

^_^




Last week, bahagian kami 'terpilih' (dalam erti kata sebenar "dituding jari") untuk bersama-sama dengan bahagian infra untuk jadi 'urusetia tegar' bagi sesi workcamp ICU JPM bilangan 6/2010..Nak kata bz sangat tu, last2 minit baru gerak..Urusetia tegar la konon, dah bosan sangat dengan benda2 nih..Yang membuat kan si 'mommy-to-be' very the excited sbb buat dekat shah alam..Tak jauh sangat..So ada peluang untuk melinjan before deliver next month..ngeee..Boss tak bagi pegi sebenarnya, tp bese la, nak ikot jugak..Before hari kejadian, PPN Selangor selaku tuan rumah telah mengadakan makan2..Itu la part yang paling best dan paling2 dinanti2kan..Restoran boleh tahan le..tak tahu bape bintang..So lets the picture do the talking ok..

Venue: Restoran Tasik Indah, Shah Alam
Date: 17th June 2010
Time 8.30pm

Menu yang harus dicekik


Sebelum menjadi alam flora fauna
*From left : Cik mast,Pn. Norish, Me the Mommy-to-be,Pn. Eliz, Pn. Yati


Cak!!! First meal yang tiba : Braised Shark's Fin Soup With Crab Meat
**untung bby dlm perot, belum kuar lagi dah makan sup sirip yu..huuuu


Ni nama dia Yam Ring Basket
**rase macam hampeh..eiiii


Penuh meja, tak habis..membazir!!!



Chaiyok!!ketip Mr.Crab guna playar tu..tapi tak terketip pun..
**last2 boh dalam mangkuk balik..hehe


Maka malam itu, kami tidur dengan amat lena kerana 'makan tak hingat'..

~endd~

3 comments:

mommy nazeef said...

sedapnyer en.crab tu...aummmmm. makan jgn xmakan...pasni kene makan ikan bilis cicah lada hitam jek...kikiki

Mommy Aisy said...

hi dal!

wah..sedap nya. mcm mkn besar. mkn kat sana kira sekepala bpe? cam nak try gak la. nyum3x!

~mrs.yie~ said...

tak tau la fana oi..tp ni kat shah alam..ofis yg bayar..